Mijn horoscoop heeft me geholpen mijn vrouw te vinden

Ik had nooit gedacht dat ik dit schrijf – maar als het waar is, ik schrijf dat – en dat is het! Twee weken geleden zat ik op het werk en lees mijn horoscopen. Het is niet iets wat ik normaal doe, maar ik was verveeld en stond te wachten voor de koffie wordt gebrouwen. In mijn horoscoop was daar dat ik een vrouw van mijn leeftijd later zouden ontmoeten in de dag en dat er weinig kans dat we zouden ontmoeten en van elkaar houden. Ik deed alsof ik niets en dronk mijn koffie, als het klaar was. Op dezelfde dag nam ik van het werk met een glimlach.

Ik zat in de trein op weg naar huis en vroeg me af of het mogelijk zou kunnen zijn dat het waar was dat ik zou voldoen aan een vrouw. Onmiddellijk een blonde vrouw voor de komende naar me toe en zei hallo. Ik was geschokt! We spraken voor 40 minuten en ik ging uit bij het volgende station. Voordat ik uit de trein stapte, vroeg ze me voor mijn nummer. Ik gaf het aan haar en de rest ging goed! We hebben op een datum is vijf keer en nu is het al afgelopen, verhuisde ze naar mijn appartement hier in Amsterdam. Na dit incident, ik ben er zeker van dat mijn horoscoopen heeft iets belangrijks te vertellen. Ik kan niet ontkennen dat de boodschap van de dag was goed. Hoe ze het kunnen weten, ik heb geen idee. Maar ik weet dat het werkt. Mijn vrouw leest ook haar horoscoop elke dag, maar de dag dat we elkaar ontmoetten, was er niets dat ze een man zou maken. Misschien is het gewoon toeval. Ik weet het niet.

Maar ik kan dit zeggen: ik heb een rijkere man geweest en ik ben beginnen te geloven in iets voor de eerste keer in mijn leven. Ik had nooit gedacht dat ik zou uit deze – maar nu weet ik dat er zijn meer dingen in hemel en aarde dan ontmoet het oog. Ik heb mijn geloof en een vrouw, waar ik van hou gevonden. Dat ze een handicap maakt niet uit voor mij. Ik ben niet perfect – dus zijn we beter samen dan apart. Ik herinner me dat mijn oude moeder, die altijd gezegd dat we allemaal engelen met één vleugel elk. Om te vliegen, moeten we omhelzen elkaar als eerste. En dat is precies wat ik nu doe. Maria – Ik hou van jou voor altijd! Ik hoop dat we samen de rest van ons korte leven als menselijke wezens zijn en dat we dan weer met elkaar in de hemel. Stel je een horoscoop kan zo veel vreugde in de mens veroorzaken. Ik had niet verwacht zou gebeuren!