Hålls i ett horoskop

För andra gången i mitt liv har jag upplevt något som är nästan obeskrivlig. De flesta människor kommer förmodligen att tro att jag var galen – men jag kan försäkra er om att detta inte är fallet.

Vad jag såg förra veckan, var jag inte ensam. Jag hade både min far och farbror Phil vid min sida, som den mest bisarra sak hände mig någonsin – och säkert också för dem. Jag satt med min morgonkaffe och läsa ett horoskop i köket. Nästa sak som hände var några av de mest uppfriskande och motiverande. Jag läste i mitt horoskop att två av min familj kommer att ha ett gräl i morse – och det är precis vad som händer. Jag läste på, medan de argumenterar och nå en punkt som säger att jag är den enda som kan hjälpa dem vidare. Så jag gör. Och det fungerade! Sedan läste jag att jag kommer att lyckas i spelet, men inte så mycket i kärlek.

horoskopsdsds

Jag går till jobbet och köpa en blixt lotto på vägen dit. Det visade sig att ha 1225 kr. på själva min konto. Där ser du bare! Senare samma dag, min älskling surt och tvär hem. Det var inte glad, nej. För nu, slutade vi leva tillsammans. Med andra ord, kan jag bekräfta att alla de saker som utmärkte sig i mitt horoskop visade sig vara sant. Om det finns några av er där ute som kan förklara det på olika sätt, måste du vara mer än välkommen. Om du tänker på det analytiskt, är det mycket uppenbart att allt detta inte bara kan ske av sig självt. Det måste finnas en högre makt – i det här fallet stjärnorna – som styr vår kurs i livet. Annars sannolikheten för en: 100 för allt detta kan hända på samma gång – precis som det beskrevs i min horoskop. Det är därför större chans att krascha hela 100 gånger med en normal passagerare gör flygning än att detta skulle kunna ske.

Jag har aldrig hört talas om en enda individ som kraschade ett plan 100 gånger. Kanske det har hänt mycket få människor 2 eller 3 gånger – men så är de kända längre. Jag tror därför att jag har visat att ett horoskop faktiskt fungerar och det finns därför något nytt som forskare och experter får mycket upptagen bevisa vetenskapligt. För dem vill jag säga njuta och till er alla, jag har bara att säga: Faith flyttar berg!